Lis Wulff

Color the World.

Er gebeurt veel in de wereld en dat kleurt de boel soms wat grijs en grauw. Ik breng graag wat kleur in ieders leven. Kleur vrolijkt de wereld op. Soms maak ik thema’s maar ook veel divers werk omdat ik van afwisseling hou. Dagelijkse gebeurtenissen en bijvoorbeeld natuur, muziek of de zee inspireren mij onder andere om iets te schilderen. Een voorbeeld hiervan is, een man die uitgelachen wordt omdat hij er extravagant uitziet en daar verdrietig om is. Daar is het schilderij “Express yourself” uitgekomen.

Voornamelijk schilder ik met acrylverf, het meeste schilder ik met het merk Ara. Leuk weetje is dat de fabriek gevestigd zit in Driebergen Rijssenburg, in ons eigen Utrechtse Heuvelrug dus. Ook gebruik ik pastelkrijt, potloden, inkt, acrylstiften, vogeltjes zand, diverse soorten papier etc. Waarmee ik dan mixed media werken maak.

Sinds ik vorig jaar de Diagnose MS (Multiple Sclerose) heb gekregen en thuis kwam te zitten ben ik nog meer gaan schilderen dan daarvoor, het is echt mijn passie. Schilderen kan je op elk moment van de dag doen, dus ook tussen de slaapjes door. Verschillende soorten schilderijen en tekeningen maak ik dus, maar abstract schilderen heeft intussen mijn voorkeur gekregen.

Lis Wulff
Leersum
0657264236