Jochina van Kruistum * Schilderen *

over de kunstenaar

 

polaroidPortretten, vrouwfiguren en dieren leg ik graag vast op mijn doeken. Op de schilderijen breng ik de karakters en emoties van mijn modellen tot uitdrukking door kleurgebruik en verfstreken. Ook landschappen en zonsondergangen schilder ik heel graag.

Een emotie, beweging of tegenstelling geeft mij de inspiratie voor een nieuw schilderij. Door te schetsen, foto’s maken en een studie te schilderen, worden de ideeën omgezet in schilderijen. Regelmatig werk ik met verschillende media en geef zo extra dimensie aan het werk.

Ook in opdracht maak ik graag een mooi schilderij of een houtskoolpotloodtekening. Bijvoorbeeld een portret van uw kind, kleinkind of huisdier.

In mijn atelier geef ik wekelijkse teken- en schilderlessen. In een kleine groep van maximaal 6 personen begeleid ik zowel beginners als gevorderden met tekenen en schilderen in olie- en acrylverf.       Ook in het atelier bij kunstschilderwinkel “Verfijnd” aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal geef ik regelmatig een workshop of korte cursus.

Jochina van Kruistum

Impressie van de kunstwerken

klik op de afbeelding om het hele werk te zien

contact gegevens

Jochina  van Kruistum
kajak 12
3904  ZW  Veenendaal
Telefoon: 0318-541219
E-mail: jochina@xmsnet.nl
website: http://www.jochina.nl

Expositie adres: Atelier 13
Nieuwesteeg 2 Leersum