Ermien Koster * Schilderen, objecten, tekeningen, foto`s. *

over de kunstenaar

 

ErmienMijn naam is Ermien Koster van Ermina-Art, uit 1959, professionele kunstschilder / beeldend kunstenaar wonend in Hellevoetsluis (Z-H). Getrouwd met Jan Nugteren, we hebben samen twee zonen en twee schoondochters. Mijn atelier is in Rotterdam Overschie. Ik ben aangesloten bij BOK kunstenaarsvereniging, Kamer van Koophandel, Pictoright, Kunstuitleen Hellevoetsluis en Knap Staaltje Kunst. Mijn werk staat ook in diverse kunstboeken en ik heb geëxposeerd op verschillende locaties in Nederland, België en op een locatie in Zweden.  

Ik maak voornamelijk conceptuele acrylverf-schilderijen, objecten en inkt tekeningen. Met mijn onderwerpen wil ik vrouwen, uit verschillende culturen en tijden, bespreekbaar maken. Mijn inspiratie put ik uit de geschiedenis van vrouwen, maar ook mijn eigen verleden en de hedendaagse nieuwsberichten. Ik schilder ook vrouwen en kinderen zonder emotionele lading en eventueel andere onderwerpen in opdracht.

Bij mijn foto`s gebruik ik andere onderwerpen, dit omdat ik zoveel moois tegenkom en ik wil dat dan vastleggen.

Om mijn onderwerpen over te brengen schilder ik vaak in een illustratieve stijl en werk ik met oude en nieuwe materialen.  Ik heb een creativiteitsopleiding genoten en volgde lessen bij een kunstschilder. 

Voor meer informatie over aankoop, opdrachten, illustraties, logo-ontwerp, objecten en foto's verwijs ik u door naar mijn website: www.ermina-art.nl 

Impressie van de kunstwerken

klik op de afbeelding om het hele werk te zien

contact gegevens

Ermien Koster
Henri Dunantlaan 6
3223 MC  Hellevoetsluis 
Telefoonnummer: 0181-393613 
E-mailadres: info@ermina-art.nl 
Website: www.ermina-art.nl 

Expositie adres: Startpunt 
Kerkplein 10 3956 BW Leersum