Niraj Mouwens Stokkink * Schilderen *

over de kunstenaar

NirajGeboren 4 augustus 1946 te Venlo, Nederland.

Studie gevolgd aan de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam.

Bij afsluiting daarvan de 'Drempelprijs' ontvangen, wat gepaard ging met een opdracht en het aanbieden van atelierruimte.

Activiteiten waren o.a. het vervaardigen van objecten t.b.v. styling voor diverse magazins, creatief begeleidster voor jongerengroepen in Rotterdam en het vervaardigen van papier-maché objecten ten behoeve van films.

De laatste jaren geeft de natuur mij veel inspiratie. Het meest recente werk bestaat dan ook uit dieren, die ik op het doek of op papier in mijn verbeelding opnieuw laat leven.

Katten, vogels en kleiner organisme laat me van het spel in de natuur genieten en hun essentie probeer ik te vatten met m’n penceel.

Exposities  Gemeentebibliotheek te Baarn,  Boekhandel 'de Boer' te Baarn, Galerie 'Cantontuin' te Baarn, New Age winkel en Galerie 'Hymalia' te Amsterdam (3x), 'Sigma Coatings' te Mijdrecht, Medisch Centrum Molendaal te Baarn, Assurantiekantoor te Maarssen. Deelname aan diverse Kunstroutes, Open Huis' exposities te Baarn, Galerie 'Geja' te Maastricht, Galerie 'La Nouvel' Vie' te Maastricht (2x)

Impressie van de kunstwerken

klik op de afbeelding om het hele werk te zien

contact gegevens

Niraj Mouwens Stokkink
Prinses Ireneplateau 114
3554HW Utrecht
Telefoon: 0307853897
Mobiel: 0642970507
E-mail: niraj@telfort.nl
website: http://niraj.eu

Expositie adres: Atelier 12  
Burg. Goudsmitlaan 14a