Monica Bimmel * Sieraden uit zilver & Schilderen *

over de kunstenaar

Monica

Na het behalen van mijn MBO diploma grafisch vormgever was dit toch niet echt het beroep waarmee ik verder zou willen. Toch iets anders, echt iets waarmee ik veel met mijn handen kon gaan doen. Ik had uiteindelijk mijn passie gevonden. Ik ben de opleiding gaan volgen als goudsmid.

Omdat ik heel graag met mijn handen werk ben ik in mijn vrije tijd bezig met het tekenen en schilderen van dieren. Ik ben begonnen met aquarel en acrylverf en ben uiteindelijk ook verslaafd geraakt aan het pastelkrijt. Met pastel en acrylverf ben ik momenteel het meest bezig. Met pastelkrijt werk ik altijd realistisch en met acryl en aquarel werk ik met vrije vormen. Deze vrije vormen werk ik zo uit dat er een zichtbaar dier ontstaat.

In mijn schilder en tekenkunst vind u dieren terug in aquarel, pastel en acrylverf. Ik ben gek op dieren en teken en schilder deze graag. Mijn collectie en stijl van mijn gemaakte sieraden kan ik omschrijven als sierlijk modern. Het vlakke moderne plaatmateriaal moet voor mij net iets meer hebben, anders vind ik dat het iets mist. Komt u vooral een kijkje nemen

Impressie van de kunstwerken

klik op de afbeelding om het hele werk te zien

contact gegevens

Monica Bimmel

Expositie adres: Atelier 6 
Hoflaan 2,  Leersum,