Ermien Koster

Ermien werkt al geruime tijd als kunstschilder/beeldend kunstenaar.
Op jonge leeftijd was ze al aan het creëren, vandaar dat ze toen al diverse creatieve lessen volgde. Eind jaren zeventig heeft ze in Delft een creatieve opleiding gevolgd en later extra schilderlessen genomen. Ze bleef zich verder ontwikkelen om die kunstwerken te maken, wat helemaal bij haar paste en past.
Vandaar dat ze meestal figuratieve conceptueel werk maakt, waar sommige aspecten naar abstractie gaan. Het mooie van Japan heeft haar voorkeur, het kwetsbare, serene en het mysterieuze spreekt haar aan. Ook een grapje moet soms kunnen. De emotie die ze weergeeft in haar werk geeft ze een plek door middel van de kraanvogels of geisha’s. Wat in haar hoofd zit laat ze gebeuren op het doek, ze wil zo min mogelijk een voorbeeld gebruiken dan is het niet meer eigen, vindt ze.

Japan heeft ook prachtige natuur maar Nederland evengoed, ook dat inspireert haar. Ze werkt met verschillende technieken, materialen en ondergronden om een mooie combinatie te maken van deze twee culturen.
Ermien exposeert met regelmaat op verschillende locaties in binnen en buitenland, Online Galerieën, Galerieën, Magazines, Art Fairs en een Kunstroute.

Al haar werken zijn van zeer goede kwaliteit en met liefde en passie gemaakt, ook is elk werk een unica. Er worden ook geen kaarten van gemaakt!
Prijzen zijn op aanvraag!

Contactgegevens

info@ermina-art.nl

www.ermina-art.nl

KvK; 57140057 Ermina-Art